Aannemersbedrijf; bouwbedrijf Den Bosch;
Een goed plan

De bouwactiviteiten van het advies- en aannemersbedrijf

Leuk! U heeft een idee om te bouwen of verbouwen. Maar hoe gaat u van start? Heeft u alles al op bouwtekeningen staan of bent u juist nog op zoek naar een goede architect? Ook al gedacht aan een bouwvergunning? Nee? Geen paniek. Bouwbedrijf Jeroen Schuurmans helpt u van a tot z bij uw bouwplannen.

Vanaf de eerste tekeningen tot en met de oplevering denken wij met u mee over het realiseren van uw bouwplannen. We geven invulling aan uw wensen en ideeën, zodat u straks een woning, kantoorpand of gebouw heeft waar u helemaal tevreden mee bent. 

Aannemersbedrijf; bouwbedrijf Den Bosch; bouwplannen;

Offerte op maat
Onze kleine organisatie garandeert een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het gehele kostenplaatje wordt vooraf berekend en uitgebreid doorgesproken. Worden er tussentijds veranderingen toegebracht aan de bestekken? De kosten van wijzigingen of meerwerk worden bijgehouden, zodat u altijd het overzicht bewaart over de uitgaven.

 

bouwplannen; bouwbegeleiding; nieuwbouw Den Bosch;

Realisatie van uw project
Een bouwproject uitvoeren betekent samenwerken. In ons bedrijf zijn gemotiveerde en bevoegde werknemers in dienst. Over het algemeen werken wij met een vaste groep onderaannemers en toeleveranciers om uw project naar uw wensen te realiseren. Indien gewenst kunt u zelf ook onderaannemers uitkiezen of eventueel zelf een aantal werkzaamheden verrichten.

 

Bouwbegeleiding
We kunnen u begeleiden bij het zoeken naar een geschikte architect en u helpen bij het aanvragen van een bouwvergunning. Vanaf de dag waarop wij de werkzaamheden starten tot de dag waarop het project is afgerond, onderhouden wij met u
nauw contact over de ontwikkelingen en vorderingen. Zo blijft u altijd op de hoogte van de voortgang van uw opdracht

 

Andere werkzaamheden
Ook voor (kleine) onderhoudswerkzaamheden en interne verbouwingen komen we bij u langs, zoals:

  • het vervangen van een kozijn 
  • het aanbrengen van nieuwe windveren
  • het aanbrengen van boeiboorden
  • het vernieuwen van een badkamer of keuken

Gerealiseerde projecten in Den Bosch en omstreken

Ook uw bouwplannen laten uitvoeren door Bouwbedrijf Jeroen Schuurmans of wilt u meer informatie over de werkzaamheden? Neem dan contact op met het advies- en aannemersbedrijf voor Den Bosch en omstreken.